De praktijk – Huisartsenpraktijk de Verbinding – Zutphen
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk de Verbinding
van Dorenborchstraat 1D 7203 CA
Zutphen

De praktijk

Welkom op de website van huisartsenpraktijk de Verbinding in Zutphen.

De Verbinding bestaat uit de huisartsenpraktijken van huisarts R.T.J.H. van der Ham, L.J. van der Zanden en S.H. Stevens.

Onze huisartsenpraktijk is gevestigd in de Polbeek, Dorenborchstraat 1d te Zutphen. In de linker vleugel van het gebouw vindt u onze moderne praktijk die u via de hoofdingang van de Polbeek kunt bereiken.

Wij staan voor betrokken en professionele gezondheidszorg vanuit een holistische visie met aandacht voor de gehele mens. Bij dr. van der Ham kunt u naast reguliere huisartsenzorg ook terecht voor antroposofische gezondheidszorg.

We weten inmiddels dat een ongezonde leefstijl tot aandoeningen kan leiden. Aandoeningen die we nu vaak met medicatie behandelen. We weten dat een verandering in leefstijl kan leiden tot het verminderen of zelfs verdwijnen van de aandoening. Dat is zo bij diabetes type 2, maar geldt ook voor vele andere aandoeningen. De pijlers van deze gezonde leefstijl zijn: Voeding, Beweging, Slaap, Sociaal, Ontspanning en Zingeving.

We besteden hier in ons spreekuur graag tijd en aandacht aan, zeker als u zelf aangeeft daar belangstelling voor te hebben. In ons team is de nodige deskundigheid aanwezig en wij zijn bezig dit verder te verdiepen door aanvullende scholing. Bij onze huisartsen zijn preventieconsulten af te spreken. Wij kunnen u vanuit een bredere benadering van gezondheid handvatten geven om fysieke en emotionele uitdagingen beter aan te kunnen en uw leefstijl te verbeteren.

Wij maken o.a. gebruik van bestaande GLI (gecombineerde leefstijl interventie) programma’s in Zutphen.

Als huisartsen van de Verbinding willen we graag met u in gesprek om de juiste koers te bepalen voor een gezonde leefstijl, waarbij je als patiënt zelf aan het roer staat en we samen bekijken waar je op een positieve manier kunt bijsturen. Ons team heet u van harte welkom op onze locatie!